Moju sestru i mene su proglasili LOPOVIMA Ceca progovorila o porezu: Rekoše da sam MILIONE PRONEVERILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 13:00

"Moju sestru i mene su proglasili LOPOVIMA" Ceca progovorila o porezu: "Rekoše da sam MILIONE PRONEVERILA"

Nije više mogla da ćuti!

Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je sinoć u emisiji "Hit tvit" i tom prilikom komentarisala je situaciju koja je zadesila estradni svet zbog borbe sa koronavirusom, a dotakla se i teme poreza i zarade.

Pevačica je otvoreno govorila o poreskim kontrolama i istakla da sve uplate redovno izvršava.

Zatim se Ceca osvrnula i na teme nekretnine, kao i problema iz prošlosti kada su ona i njena sestra Lidija Ocokoljić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužene za proneveru velike sume novca.

- Moju sestru i mene su proglasili lopovima. Rekoše da sam silne milione sa sestrom proneverila, a ona nema ništa. I ja koja radim 30 godina, ozbiljan porez plaćam, pa nemam ni pet nekretnina. Ne kažem da sam sirotinja, ali... Kad god je poreska inspekcija i provera uvek sam ja prva na udaru. Uvek se češlja poreklo moje imovine, moji koncerti... - objašnjavala je Ceca.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.