Igor je definitivno bivši: Ceca Jovanović obelodanila raskid! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor je definitivno bivši: Ceca Jovanović obelodanila raskid! (foto)

Bivša farmerka Svetlana Ceca Jovanović i Igor Maljukanović iz grupe In Vivo definitivno su raskinuli.

Bivša modelsica od trenutka kada je ušla na imanje u Lisoviću držala se priče kako je u ozbiljnoj vezi sa pevačem i kako ga nikada ne bi prevarila.

Ipak, kako je rijaliti odmicao Ceca je popuštala. Najpre pred Filipom Đukićem, zatim pred Milošem Radičevićem, a onda na kraju i pred Milanom Đorđevićem Crnim, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pink.rs.

Sve to uticalo je da krenu priče kako je napolju Igor ne čeka, a to je kroz skrivenu poruku pokušao da joj stavi do znanja i otac Rade.

Ipak, Ceca je sve poricala, ali do danas.

Naime, na svom profilu na Fejsbuku bivša farmerka je konačno obelodanila da sa Igorom nema više ništa.

“Nekad davno. Možda sam rođena vredna pomena, a ti odrekni se javno moga imena.Veruj drugima kada ti mene ogade, mrzi mene, a ljubav ne”, napisala je Ceca uz fotografiju na kojoj se ona i Igor ljube.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(FOTO) DEFINITIVNO KRAJ: Bivša farmerka ostala bez dečka!

Izvor: Kurir, 16.Jul.2016

...Na imanje je ušla kao zauzeta devojka, u ozbiljnoj vezi sa pevačem kog nikad ne bi prevarila..Međutim, kako je vreme odmicalo Ceca je popuštala Sve to uticalo je da počnu da kruže priče kako je dečko ne čeka napolju..Ceca je sve to poricala do danas Na društvenoj mreži Fejsbuk objavila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.