Govorila sam mu da plače! Ceca Ražnatović OTKRILA  do sada nepoznate DETALJE iz života!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Govorila sam mu da plače!" Ceca Ražnatović OTKRILA do sada nepoznate DETALJE iz života!

Nije joj bilo lako!

Pevačica Ceca Ražnatović sama je gajila i vaspitavala svoju decu, a nedavno je o tome progovorila u jednoj emisiji.

Tom prilikom Ceca, koja će uskoro postati baka i koja će za nekoliko nedelja oženiti sina, rekla je da je veoma ponosna na svoju decu, kao i da je više vodila računa kako će da vaspita Veljka s obzirom na to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je odrastao sa ženskim članovima porodice Ražnatović.

- Istim modelom sam se vodila i ja, kao Ksenija. Moja deca su rasla bez oca. Ja sam im bila i otac i majka. Lakše mi je bilo da odgajam devojčicu. Ja ću joj biti model, ali kada je dečak u pitanju, bitno je da ne napravim kmezavog muškarca. Odrastao je sa ženama. Ja sam mu govorila: "Ljubavi, nije sramota plakati. Suze za to i služe. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bes, nego da budeš isfrustriran", i muško i žensko treba da pokažu emociju. I šta mu fali sada? Postao je normalan mladić, zdrav je i emotivno zreo - govorila je Ceca.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.