FENOMENALNO: Ovako će Ceca izgledati u spotu sa Sašom Matićem! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FENOMENALNO: Ovako će Ceca izgledati u spotu sa Sašom Matićem! (VIDEO)

Najbolje od najboljih!

Mnogi su očekivali da će duetska pesma ova dva vrhunska pevača doživetu svoju premijeru baš na ovom koncertu, ali Saša i Ceca odlučili su da svoje fanove još neko vreme drže u neizvesnoti.

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Nov 7, 2017 at 10:08am PST

Kako bi u što boljem svetlu predstavili svoju novu numeru, najveća balkanska zvezda i  jedan od naših najboljih pevača odlučili su da snime i spot >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za istu, a to će učiniti večeras!

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Oct 13, 2017 at 4:32am PDT

Sve je spremno za snimanje, a na Cecinom stajlingu radi tim stručnjaka kako bi pevačica izgledala savršeno. Na društvenim mrežama isplivao je jedan snimak na kom se vidi kako će Ražnatovićeva izgledati u ovom spotu.

A post shared by Lazic Dusan LAZA , (@laziclaza) on Nov 13, 2017 at 6:31am PST
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.