Ceca sa Terzićima ide na svadbu kod Brane Mićunovića

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca sa Terzićima ide na svadbu kod Brane Mićunovića

Među 750 zvanica u Bečiće sutra stiže i Svetlana Ražnatović u društvu ćerke, sina i porodice Zvezdana Terzića.
“Moji Veljko i Anastasija i deca Zvezdana Terzića pozvani su na svadbu u ‘Splendidu’ tako da ćemo svi zajedno biti gosti našeg dragog Brane Mićunovića, s kojim nas veže dugogodišnje porodično prijateljstvo”, rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ceca.
Iako putuje u svojstvu gosta na gala veselje crnogorskog biznismena, čija se ćerka Andrea udaje za Nikšićanina Miloša Kustudića, folk zvezda će se latiti mikrofona kad za tim budu izrazili želju domaćin, mladenci ili njena deca.
“Svesna sam da na veseljima uvek neko ima želju da ja otpevam neku pesmu. Prijateljima uvek učinim gušt i srećna sam što kao pevačica mogu da izazovem neke lepe emocije”, kaže Ceca.
Inače, njena i Terzina deca, koja su u ljubavnim vezama, prošlog leta su se intezivno družila na Jadranu sa Mićunovićevim naslednicima.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.