Ceca reagovala na glasine da je Anastasija trudna

Izvor: Svet plus, 04.Apr.2024, 09:53

Ceca reagovala na glasine da je Anastasija trudna

Pevačica se osvrnula na glasine da u njihovu porodicu navodno stiže još jedan član. U poslednjih par dana nagađa se da je Anastasija Ražnatović navodno u drugom stanju.
Sada se povodom ove teme oglasila njena majka, Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je pred početak snimanja emisije "Nikad nije kasno" razgovarala sa novinarima o ovoj temi.
Ceca je rekla: "Razumem da je interesovanje javnosti veliko, ali ovo su privatne stvari koje bi trebalo da ostanu u krugu porodice. Anastasija i ja smo bliske, ali ne bih komentarisala takve spekulacije. Kao majka, podržavam svoju decu u svim životnim izborima, ali o privatnim pitanjima neću govoriti javno. Molim vas da poštujete našu privatnost - dodala...
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.