Ceca dobila zahvalnicu, Seka i Lukas izvisili

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2011, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca dobila zahvalnicu, Seka i Lukas izvisili

Za humanitarnu pomoć koju je prošle godine uručila gradu Kraljevu zarad saniranja posledica zemljotresa - tri šlepera građevinskog materijala i četiri puta po 50.000 dinara za višečlane porodice - Svetlana Ražnatović je ovih dana dobila zahvalnicu od gradonačelnika Ljubiše Simovića.

I to je lepo, jer treba ljudima uručiti priznanje kada urade nešto za opštu dobrobit. Međutim, ovakav potez ovih dana prerasta u skandal, ali ne zbog toga što je Ceca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobila zahvalnicu, već zbog toga što, kako piše beogradski “Alo!“, isti tretman nisu dobile njene kolege Svetlana Aleksić i Aleksandar Vuksanović!

Kako je za “Alo!“ ispričao izvor koji je insistirao na anonimnosti, Seka i Aca, koji su inače Cecini dobri prijatelji, veoma su se začudili kada su shvatili da ih je gradonačelnik Kraljeva zaboravio:

- Ni Seka ni Aca nisu pomagali Kraljevčanima zarad marketinga, ali bili su neprijatno iznenađeni videvši da postoje zahvalnice, a da ih oni nisu dobili, iako su takođe pomogli Kraljevčanima. Seka Aleksić bila je prva javna ličnost koja je nakon katastrofalnog zemljotresa koji je zadesio Kraljevo odmah posetila taj grad i donirala neophodna sredstva. Nakon toga, Aca Lukas je sa svojim kolegama preko producentske kuće “Beoton“ organizovao koncert u “Beogradskoj areni“, a ceo prihod je doniran za ugrožene Kraljevčane. Na istom koncertu pevala je i Seka Aleksić, što samo potvrđuje činjenicu da je humana. Pored njih, u “Areni“ su pevali i Aco Pejović, Zorica Brunclik, Saša Kovačević, Ana Kokić, Dejan i Saša Matić, Ivana Selakov, Marija Šerifović i Snežana Đurišić - rekao je sagovornik lista “Alo!“.

Vlasnik “Beotona“ i saradnik Ace Lukasa Saša Mirković za “Alo!“ je rekao:

- Kompanija “Beoton“ i Aca Lukas su za unesrećene ljude u Kraljevu prikupili ukupno 5.305.000 dinara. Nismo dobili od SO Kraljevo zahvalnicu, ali nam je drago što smo pomogli ljudima koji su imali problem, a od političara nismo bolji odnos ni očekivali, njima je bitno da se promovišu - rekao je Mirković.

Isti izvor je dodao da je zanimljivo da je koncert u “Beogradskoj areni“ otvorio lično gradonačelnik Kraljeva, koji je, kada je zamoljen za komentar na ovu temu, dao sledeće objašnjenje:

- Lično sam naložio da se pošalje preko 400 zahvalnica, a za Acu Lukasa i Seku Aleksić sam usmeno posebno napomenuo. Nisam znao da nisu dobili zahvalnice, saznao sam od vas. Moj protokol je napravio grešku i za to će biti kažnjen. Inače, zahvaljujem se svima na velikoj humanosti i upućujem izvinjenje svima onima koji nisu dobili zahvalnice - izjavio je Ljubiša Simović.

A da Seka i Lukas nisu jedini koji su preskočeni u dodeli priznanja, potvrdili su nam i Marija Šerifović i Saša Kovačević, a rođena Kraljevčanka Snežana Đurišić rekla nam je sledeće:

- Meni je mnogo važnije da su pare otišle u prave ruke, a otišle su tamo gde treba, nego papir na kojem mi neko zahvaljuje. Ali, svakako bi mi prijalo da me se neko setio i zahvalio, jer je Kraljevo moj grad. Nedavno mi je jedna devojčica iz Kraljeva koja je dobila pomoć poklonila šal i to mi je najveća zahvalnica - izjavila je za naš list legendarna folk pevačica.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.