Ceca demantuje: Neću pevati ni sa Dodikom ni sa Merlinom!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca demantuje: Neću pevati ni sa Dodikom ni sa Merlinom!

Nakon što je sarajevski list “Dnevni avaz” objavio da će koncert koji će Ceca Ražnatović održati 30. avgusta u Istočnom Sarajevu navodno predstavljati deo predizbornog skupa SNSD-a, partije Milorada Dodika, kao i da je ona zvala Dina Merlina da joj bude gost, oglasila se i pevačica koja tvrdi da su ovo totalne izmišljotine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
Sarajevski list je naveo i da će “20 hiljada ulaznica biti podeljeno pristalicama SNSD-a” a da se očekuje i duet Cece i Dodika.

- Navodi do kojih ste došli putem bosanskih medija nisu tačni. U Sarajevu ću održati svoj solistički koncert i to nema nikakve veze sa političkim skupom Dodikovih pristalica, tako da sa njim neću ni pevati, što je opet netačno najavljeno. Da je u pitanju neka politička kampanja, u Sarajevu se ne bi najavljivao Cecin solistički koncert. Dezinformacija je i da sam priželjkivala da na svom koncertu pevam sa Dinom Merlinom, jer ja sa njim nisam u kontaktu već dvadeset godina – rekla je Ražnatovićeva.

Takođe, “Avaz” tvrdi i da se popularna pevačica navodno raspitivala da li postoji mogućnost da neko stadion u Lukavici, iz Sarajeva ili sa Trebevića, gađa minobacačem, i da je tražila garancije da će biti maksimalno bezbedna.

Izvor: Vesti-online

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.