Ceca bez ovih ritula ne izlazi na scenu

Izvor: Svet, 20.Mar.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca bez ovih ritula ne izlazi na scenu

Svetlana Ceca Ražnatović, kao i mnoge druge muzičke zvezde, pred velike nastupe poštuje neke svoje rituale, pre svega dosta odmara.
“Ja pod odmorom smatram mirovanje. To znači izležavanje”, rekla je Ceca.

Ona je u Exkluzivu na televiziji Prva objasnila i da za dobru formu nisu zaslužni samo geni.
“Posle 35. gravitacija čini čuda, neumoljiva je. Ja volim dosta da spavam, da se odmaram. Pazim šta jedem, pijem, krećem na treninge. Negujem svoje telo, lice, što i pripada svim žebama”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ceca: Kad Beyonce i J.Lo mogu da pevaju na privatnim zabavama, mogu i ja

Izvor: Tracara.com, 21.Mar.2017, 10:02

Ceca se osvnula na pevanja na privatnim veseljima (foto: Instagram.com/craznatovic_official) Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović puni najveće hale i klubove širom Evrope, ali je nedavno pevala na jednoj privatnoj zabavi u Danskoj, što mnogi od zvezde njenog kalibra to nisu očekivali. Ceca je o...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.