Ceca: Radila sam danonoćno kako bih sebi priuštila krov nad glavom

Izvor: Story, 01.Maj.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Radila sam danonoćno kako bih sebi priuštila krov nad glavom

Kada je postala punoletna, pevačica najviše je želela da sebi kupi stan.

Ceca Ražnatović, foto: story press, Instagram

Najpopularnija pevačica na ovim prostorima Ceca Ražnatović na početku karijere imala je velike ambicije, koje je ostvarila marljivim radom i posvećenošću.

Kako je priznala za emisiju Grand News, kada je postala punoletna, najviše je želela da sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kupi stan. Tome je bila sve podredila, da bi na kraju to i ostvarila.

- Imala sam tu sreću da sa 18 godina, kada sam se preselila iz Žitorađe u Beograd, sebi priuštim stan i krov nad glavom. Radila sam danonoćno, jer mi je to bilo na listi prioriteta - navela je ona.

Iako joj se devojački san ostvario, u tom stanu nije dugo ostala.

- Kada sam isplatila stan, odmah sam se udala, tako da nisam imala ni prilike da živim u istom - kroz smeh rekla je Ražnatovićka.

 

Izvor: Srbijadanas.com

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.