Ceca Bojković o koronavirusu: Ako treba da umrem, ja ću da umrem

Izvor: B92, 06.Okt.2020, 18:36

Ceca Bojković o koronavirusu: "Ako treba da umrem, ja ću da umrem"

Glumica Svetlana Ceca Bojković iznela je svoj stav o pandemiji koronavirusa, a njene reči podigle su veliku prašinu na društvenim mrežama.

Na pitanje kako se snalazi u vremenu koje je sve snašlo i da li se privikla na novu normalnost, aludirajući na pandemiju koronavirusa, Ceca Bojković je odgovorila da se snalazi kako mora.

"Prvo želim da kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je taj izraz 'nova normalnost' jedan od 10 izraza koji me u ovoj situaciji u poslednjih šest meseci izuzetno iritira. Molim vas, šta je to? Oni koji moraju to da govore i koji proklamuju to nisu nimalo ironični. Normalnost je normalnost, nema tu nova ili stara", rekla je Svetlana Bojković.

Dodala je da je zbunjuje značenje "socijalne distance".

"Postoji fizička distanca, socijalna distanca je nešto sasvim drugo. Znači tako neke fraze uđu u opticaj i one se tako ponavljaju. Mislim da je pozorište jedno od trenutno najugroženijih ustanova, jer je teško i glumcima i gledaocima u sali sa malom količinom vazduha", istakla je glumica.

Ona se osvrnula i na preporuke Kriznog štaba.

"Krizni štab nam saopštava razne kontradiktorne stvari, danas ovo, sutra ono, a onda stalna pretnja da će biti novih mera… Aman, pustite nas, ljudi, da dišemo, da dišemo i da živimo. Pa kad bude, biće. Ako treba da umrem, ja ću da umrem", završila je ona u gostovanju na RTS.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ceca Bojković iznela svoj stav o koroni, u studiju zavladao muk, a na mrežama BURA

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2020, 09:53

Glumica Svetlana Ceca Bojković gostovala je u „Beogradskoj hronici“ na RTS-u i tom prilikom iznela svoj stav o pandemiji korona virusa, a njene reči podigle su veliku prašinu na društvenim mrežama.. Na pitanje voditeljke kako se snalazi u vremenu koje je sve snašlo i da li se privikla na novu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.