CELA PORODICA SLAVI! Ceca objavila SREĆNE VESTI - čestitke PLJUŠTE! Ovo je VAŽAN DAN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 16:04

CELA PORODICA SLAVI! Ceca objavila SREĆNE VESTI - čestitke PLJUŠTE! Ovo je VAŽAN DAN! (FOTO)

Pevačica je mnogo vezana za njih!

Rođena sestra folk dive Svetlane Ražnatović, Lidija Ocokoljić, danas proslavlja rođendan svojih blizanaca, sinova Ilije i Petra.

Poznato je koliko je Ceca vezana za svoju sestru i njenu decu, tako da ne sumnjamo da će danas proslaviti sa njima ovaj bitan datum.

Kao brižna tetka, objavila je i na Instagram fotografije sa njima, uz opis:

- Mališani srećan rođendan - pisalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na fotografiji na kojoj pevačica uživa u društvu Ilije i Petra.

Njena fan grupe objavljivale su njihove zajedničke fotografije i čestitali, a Ražnatovićka je repostovala, a zatim i sama objavila kratak snimak iz doma, gde se vidi kako provode dan. Ceca je napisala: "Duše moje najlepše".

Nedavno je bio rođendan i Heleni Ocokoljić, a kako je izgledala na proslavi pogledajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.