CECA ZA “NOVOSTI”: Uhapsiti vandale i objaviti im slike

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2018, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA ZA “NOVOSTI”: Uhapsiti vandale i objaviti im slike

Svetlana Ražnatović: Niko nema prava u ovoj državi da nekome ugrožava mir, bezbednost i oštećuje imovinu. Sramota i užas! POVODOM incidenta ispred kuće Svetlane Cece Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, kada su u nedelju ujutru dva vozila udarila u ulazna vrata njene vile, folk zvezda se oglasila za naš list, istakavši da očekuje da će počinioci biti privedeni pravdi. - Očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << hapšenje vandala i objavljivanje u javnosti njihovih imena i fotografija - rekla je za “Novosti” Ražnatovićeva. - Niko nema prava u ovoj državi da nekome ugrožava mir, bezbednost i oštećuje imovinu. Sramota i užas! U nedelju oko 6.40 dva automobila marke “mini-kuper” i jedno karavan vozilo udarili su u dvorišna vrata doma folk pevačice. Prema nezvaničnim informacijama, oni su naizmenično lupali u ulazna vrata, a zatim pobegli u pravcu Autokomande. U policiji u ponedeljak nisu mogli da nam kažu da li ima pomaka u istrazi ovog incidenta. Zasada nema osumnjičenih za napad na kuću Svetlane Ražnatović. PROČITAJTE JOŠ - "Kuperima" na Cecinu kuću?! (FOTO)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Bočne kamere snimile VANDALE kako beže, ali OVO je dokaz koji će ih raskrinkati?! Ceca uznemirena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 22:30

Incident trajao nekoliko minuta..Samo želim da se što pre sazna ko je i zbog čega probao da mi upadne u kuću. Svi smo u šoku zbog ovog terorističkog čina - rekla je pevačica Svetlana Ražnatović policajcima nakon napada na nju i njenu porodicu...Trojica huligana su u nedelju oko sedam sati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.