CECA U PORESKOJ: Od Arkana sam nasledila stan na moru i vilu!

Izvor: Kurir, 20.Jan.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA U PORESKOJ: Od Arkana sam nasledila stan na moru i vilu!

Popularna pevačica tvrdi da su svi njeni poslovi legalni i da uredno plaća porez na svoju imovinu

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se juče u Poreskoj upravi, gde je rekla kako je većinu bogatstva nasledila od pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana. Folk zvezda je u razgovoru za Kurir pojasnila zašto se tri sata zadržala u razgovoru sa poreznicima, ali i dodala da je saslušanje bilo prijatno.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Pitali su me ono najelementarnije u vezi s poslom, bili su izuzetno ljubazni i prijatni. Razgovarali smo bez žurbe o mojim nastupima, koji su javni i za koje se uvek zna kad su, kao i mojim novogodišnjim nastupima. Oni se ne mogu sakriti. Pričali smo o plaćanju poreza... Ja sve uvek regularno i legalno radim, nemam nikakvih problema. Ovo je bio sasvim normalan razgovor, pa ne znam čemu tolika ujdurma - kaže Ceca, koja je došla u društvu advokata.

Iz izvora bliskog pevačici saznajemo da je ona pred službenicima Poreske uprave izjavila da ima svoju produkcijsku kuću preko koje radi sve poslove, uključujući i nastupe, te da uredno plaća porez na sve.Ipak, veći deo imovine (kuća u Ljutice Bogdana, nekretnina na moru i prostor za muzički studio), kako je ispričala, nasledila je od supruga. Preko svoje firme je uzimala i kredit. Poreski je obveznik i na Kipru, gde plaća porez na imovinu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

CECA U PORESKOJ Od Arkana sam nasledila stan na moru i vilu

Izvor: medio.rs, 20.Jan.2015

Popularna pevačica tvrdi da su svi njeni poslovi legalni i da uredno plaća porez na svoju imovinu..Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se juče u Poreskoj upravi, gde je rekla kako je većinu bogatstva nasledila od pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana. Folk zvezda je u razgovoru za Kurir...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.