CECA ODUSEVLJENA RUSIJOM ALI I PREDSEDNIKOM Putin je pravi smeker ima harizmu

Izvor: medio.rs, 27.Nov.2015, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA ODUSEVLJENA RUSIJOM ALI I PREDSEDNIKOM Putin je pravi smeker ima harizmu

Svetlana Ceca Ražnatović juče je doputovala iz Moskve, gde je pred više od 4.000 fanova održala koncert za pamćenje.

Pevačica je oduševljena ruskom prestonicomduševljena sam Moskvom i trgovima koji su urađeni u bajkovitom stilu. "Nisam mogla ni da zamislim da je toliko lepo, iako su mi mnogi govorili o čarima ruske prestonice. Obilazila sam grad, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << njihova arhitektura je božanstvena, ali je mnogo hladnije nego u Beogradu", kaže Ceca, koja reči hvale ima i za predsednika ove zemlje Vladimira Vladimiroviča Putina.

"On je pravi šmeker i ima harizmu. On voli Srbe, a ja volim Ruse", uz osmeh priča folk diva koja je, ogrnuta u srpsku zastavu, spektakularni koncert zatvorila pesmom "Đurđevdan".

Veliki broj poznatih političara, sportista i muzičara došao je da čuje glas srpske pevačice, pa su glavni separei popularne diskoteke bili unapred zakupljeni. S obzirom na to da zbog prirode posla puno putuje, Ceca je priznala da se plaši terorističkih napada koji se u poslednje vreme dešavaju u metropolama širom sveta, a za koje se nikada ne zna gde im je sledeća meta.

"Nije mi svejedno, dešava se da niko na planeti nije siguran, ali se uzdam u zdravu svest ljudi koji odlučuju o tome i da će se sve smiriti i stišati", uverena je Ražantovićeva.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.