BRUKA! Ceca: Titanik je potonuo zbog malog kamena

Izvor: Poznati.info, 07.Jun.2012, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA! Ceca: Titanik je potonuo zbog malog kamena

Ceca Ražnatović nije znala da odgovori na pitanje zašto je potonuo Titanik, a ni njena koleginica Brena nije bila ništa bolja…

Ceca Ražnatović  nije očekivala da će joj slovenački novinar postaviti veoma teško pitanje “Zašto je potonuo Titanik”, pa s obzirom da nije znala odgovor, pokušala je da se izvuče na smešan način:

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Zašto je potonuo Titanik? Pa… Zbog onog ogromnog kamena! Pa nažalost, ovaj… Po meni šteta što je potonuo! To je moj odgovor, onako lepo … – rekla je Ceca, a u pozadini se sve vreme čuo smeh novinara.

Međutim, ni njena koleginica, Lepa Brena, nije bila ništa bolja:

- Titanik je potonuo jer nije bilo dovoljno čamaca za spasavanje – rekla je Brena ponosno i nastavila da odgovara na druga pitanja novinara.

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.