Uhapšen još jedan diler drogom

Izvor: Cafe.ba, 04.Feb.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen još jedan diler drogom

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ jutros su, u nastavku akcije "Oskar", na području Sarajeva uhapsili lice čiji su inicijali V.D. zbog sumnje za organizovani kriminal u vezi sa prometom drogama.

U akciji, provedenoj prema naredbi Suda i Tužilaštva BiH, pretreseni su stambeni objekat i vozilo koje koristi ovo lice, saopšteno je iz Sipe.

U okviru predmeta "Oskar", na području BiH i Srbije do sada je uhapšeno ukupno 15 lica i oduzeto >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << više od tri kilogrma heroina.

Posljednja hapšenja, prije jutrošnjeg, desila su se 11. decembra, kada je Sipa uhapsila osam lica i pretresla objekte na 10 lokacija.

Uhapšeno lice V.D. privedeno je u službene prostorije Sipe i nad njim se vrši kriminalistička obrada, nakon čega će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu i izvršiocima, biti predato Tužilaštvu BiH na dalje postupanje.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Uhapšen još jedan diler drogom

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2015

SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ jutros su, u nastavku akcije "Oskar", na području Sarajeva uhapsili lice čiji su inicijali V.D. zbog sumnje za organizovani kriminal u vezi sa prometom drogama...U akciji, provedenoj prema naredbi Suda i Tužilaštva BiH, pretreseni su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.