TADIĆ: NIGDE SE NE GRADI KAO U SRBIJI

Izvor: Kurir, 05.Avg.2010, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADIĆ: NIGDE SE NE GRADI KAO U SRBIJI

BEŠKA - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da se nigde u Evropi trenutno ne gradi toliko mostova kao što se gradi u Srbiji.

Tadić je posle obilaska radova na mostu na Dunavu kod mesta Beška rekao da će do kraja decenije Srbija imati 13 mostova preko Dunava.

Ocenio je da će to biti veliki uspeh i naveo da neke zemlje EU imaju svega dva mosta preko Dunava.

"Posle više decenija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Srbija gradi. Treba da budemo ponosni", rekao je Tadić.

On je, međutim, dodao da je problem u tome što su pojedini od velikih infrastrukturnih projekata na kojima se danas radi započeti još "80-ih, što je jasan pokazatelj da se u Srbiji decenijama nije radilo.

Predsednik Srbije je izrazio zadovoljstvo zbog brzine i kvaliteta radova na mostu na Dunavu kod Beške i najavio da će i sledećih dana nenajavljeno obilaziti gradilišta.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.