Srbija postigla dogovor sa EU o rezoluciji

Izvor: Blic, 08.Sep.2010, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija postigla dogovor sa EU o rezoluciji

Vlada Srbije usvojila je danas Zaključak kojim se ovlašćuje Ministarstvo spoljnih poslova da podnese revidiran predlog Rezoluciju o Kosovu i Metohiji Generalnoj Skupštini UN koji je uskladila sa 27 zemalja EU. Vlada je ovaj Zaključak usvojila na telefonskoj sednici.

Ovo je rezultat jučerašnjeg dogovora predsednika Srbije Borisa Tadića i šefice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << EU diplomatije Ketrin Ešton, u Briselu, a danas je usaglašeno sa svim strankama vladajuće koalicije i opozicijom, saznaje „Blic" u vrhu vlasti. Tehnički, ministarstvo spoljnih poslova će zameniti predlog rezolucije u GS UN, tako da neće biti amandmana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.