I Tadić se složio s Vučićem (kako god)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2014, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Tadić se složio s Vučićem (kako god)

Posle "usaglašavanja" sa Ivicom Dačićem i SPS-om, na razgovorima o budućoj vladi usledilo je evo i postizanje "značajnog nivoa saglasnosti o ključnim pitanjima koja se tiču napretka Srbije" između Srpske napredne stranke (SNS) i Nove demokratske stranke (NDS), izjavili su lideri SNS i NDS Aleksandar Vučić i Boris Tadić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << .

Postigli su "značajan nivo saglasnosti o ključnim pitanjima koja se tiču napretka Srbije" (ma šta god to značilo)

 

"Po ključnim pitanjima postigli smo značajni nivo saglasnosti i tokom vikenda ćemo nastaviti razgovore", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

 

On je kazao da je Tadiću preneo želju SNS Vlada Srbije funkcioniše kao ozbiljan tim, koji će da bude sposoban, stručan, a ne da se pravi po "kvotama i kontigentima".

 

Tadić je kazao da je razgovor bio veoma dobar i da su identifikovali ključne probleme i izazove sa kojima se Srbija suočava.

Vučić i Dačić saglasni, ali neizvesno učešće SPS-a u vladi Srbije
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vučić i Tadić saglasni o „ključnim pitanjima“

Izvor: Danas, 11.Apr.2014, 01:21

Postignut je značajan nivo saglasnosti o ključnim pitanjima koja se tiču napretka Srbije, rekao je lider SNS Aleksandar Vučić nakon sastanka o budućoj vladi sa predstavnicima koalicije okupljene oko Nove demokratske stranke.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.