Hilari Klinton u oktobru u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2010, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton u oktobru u Beogradu

Državna sekretarka Sjedinjenih američkih država Hilari Klinton posetiće u oktobru Beograd, najavio je predsednik Srbije Boris Tadić koji se nalazi na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku.

Tadić je rekao i da će uskoro ponovo posetiti SAD što će, kako kaže, biti dobra prilika da se američko-srpski odnosi podignu na najviši mogući nivo i da se razmene mišljenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

On je najavio i dolazak američke državne sekretarke u oktobru i dodao da je o toj poseti sa njom razgovarao tokom svog boravka u Njujorku.

"Verujem da ćemo i predsednik SAD i potpredsednik SAD, ali evo i gospođa Hilari Klinton, koja dolazi tokom oktobra, sa kojom sam o toj poseti razgovarao, imati prilike da podignemo nivo naših američko-srpskih odnosa na najviši mogući nivo", rekao je Tadić.

Hilari Klinton u oktobru kreće na balkansku turneju, a već je najavljeno da će posetiti Sarajevo gde će otvoriti novu zgradu ambasade SAD-a, kao i Zagreb.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.