Elezović: Tadić će obavestiti Nikolića o pregovorima

Izvor: Politika, 05.Jun.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elezović: Tadić će obavestiti Nikolića o pregovorima

BEOGRAD – Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke u Vojvodini Dušan Elezović izjavio je Tanjugu da će predsednik Demokratske stranke i kandidat za premijera Boris Tadić sutra obavestiti predsednika Srbije Tomislava Nikolića o razgovorima koji se vode o formiranju skupštinske većine i vlade.

„Na sutrašnjim konsultacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << sa predsednikom Republike Tomislavom Nikolićem predsednik Demokratske stranke i kandidat za premijera Boris Tadić će obavestiti gospodina Nikolića o tome da se vode razgovori sa predstasvnicima SPS, LDP, Stranke demokratske akcije i SVM o formiranja skupštinske većine i formiranja vlade Srbije”, precizirao je Elezović u izjavi Tanjugu.

Elezović je ranije danas za RTV Vojvodine izjavio da je dogovor DS, koalicije oko SPS i LDP veoma blizu i da je uveren da bi Tadić mogao sutra da obevesti Nikolića da postoji parlamentarna većina.

U međuvremenu, lider socijalista Ivica Dačić je demantovao da je dogovor blizu.

Dačić je za RTS rekao da razgovori o formiranju vlade nisu došli do trenutka kada se može reći da postoji parlamentarna većina i naglasio da nikakve većine ne može biti dok se ne rasprave pitanja koja su od državnog i nacionalnog značaja - odnos prema Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj.

Tanjug

objavljeno: 05.06.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elezović: Tadić će obavestiti Nikolića o pregovorima

Izvor: S media, 05.Jun.2012

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke u Vojvodini Dušan Elezović izjavio je Tanjugu da će predsednik Demokratske stranke i kandidat za premijera Boris Tadić sutra obavestiti predsednika Srbije Tomislava Nikolića o razgovorima koji se vode o formiranju skupštinske većine i vlade..."Na...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.