Ziđin: POTPISAN UGOVOR O NASTAVKU SPONZORSTVA FUDBALSKOG KLUBA „BOR 1919“

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Jun.2023, 14:01

Ziđin: POTPISAN UGOVOR O NASTAVKU SPONZORSTVA FUDBALSKOG KLUBA „BOR 1919“

Bor, 14. jun – Predstavnici dve kompanije u sastavu Ziđin Majning Grupe potpisali su (14. juna) sa predsednikom FK „Bor 1919“ Draganom Janoševićem ugovor o nastavku sponzorstva najstarijeg fudbalskog kluba u gradu bakra. Novi ugovor vredan je dva miliona dinara, jer su i Srbija Ziđin Koper i Srbija Ziđin Majning izdvojile po milion dinara.
– Novac ćemo usmeriti u razvoj kluba i infrastrukture za omladinske selekcije. Prošle godine smo, recimo, u mlađim kategorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << imali 30-ak dece, a sada ih je preko 120. Imamo sve neophodne uslove za rad sa njima, a nova uprava kluba potrudila se da u proteklih godinu dana malo dotera i prostorije, kao i samu zgradu stadiona. I to je jedan od znakova da nećemo odustati od ideje da klub vratimo tamo gde mu je i mesto, a to je najmanje Druga liga Srbije – obećao je Janošević.
Dragan Janošević – Foto: I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper – Srbija Ziđin Koper nastoji da ulaganjem u sport motiviše borske fudbalere da ostvare što bolje rezultate u predstojećoj sezoni – rekao je predstavnik Kabineta generalnog direktora Feng Kui i izrazio nadu da će saradnja sa FK “Bor 1919” dugo trajati.
Feng Kui – Foto: I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper Saradnja najstarijeg fudbalskog kluba u Boru sa dvema kompanijama u sastavu Ziđin Majning Grupe uspostavljena je prošle godine, kada je potpisan prvi ugovor o donatorstvu iste vrednosti.
G. Tončev Vasilić
Članak Ziđin: POTPISAN UGOVOR O NASTAVKU SPONZORSTVA FUDBALSKOG KLUBA „BOR 1919“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisan ugovor o nastavku sponzorstva Fudbalskog kluba „Bor 1919“

Izvor: Kolektiv.co.rs, 14.Jun.2023

I ove godine po milion dinara od Ziđin Kopera i Ziđin Majninga Dve Ziđinove kompanije sponzorisaće rad Fudbalskog kluba „Bor 1919“ i ove godine, a novi ugovor o donaciji ukupno dva miliona dinara potpisan je uz obavezu jačanja kapaciteta kluba i infrastrukture za mlađe kategorije. – Srbija...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Ziđin: FINANSIJSKA PODRŠKA KLUBU ZA SPORT I REKREACIJU INVALIDA U BORU

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Jun.2023, 06:00

Bor, 15. jun – Srbija Ziđin Koper pružila je finansijsku potporu Klubu za sport i rekreaciju invalida u Boru i pomogla opremanje njihovih prostorija, ali i nabavku sportske opreme za članove udruženja. Ugovor o donaciji potpisan je 14. juna, a svečanosti je prisustvovao i predsednik Sportskog...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.