„Zicer“ slavio u gradskom derbiju „trojkom“ Stanojevića (68:67)

Izvor: MC Bor, 08.Feb.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Zicer“ slavio u gradskom derbiju „trojkom“ Stanojevića (68:67)

8.februar.Bor
KK ZICER – KK BOR-RTB 68:67 (16:12,18:22,20:17,14:16)
U prvom kolu nastavka prvenstva Druge regionalne košarkaške lige odigran je gradski derbi izmađu KK Zicera i KK Bor RTB. „Domaćin“ u ovom meču, ekipa Zicera došla je do pobede trojkom Stanojevića u poslednjim sekundama utakmice. Samo minut pre kraja, činilo se da će mlada ekipa Bora ostvariti pobedu u ovom izuzetno interesantnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << meču koji je pratilo oko 500 gledalaca. Ipak u penal završnici bolje se snašla nešto iskusnija ekipa Zicera i na kraju ostvarila značajnu pobedu.
Senku na ovu utakmicu bacilo je slabo suđenje koje je iritiralo igrače i trenere obe ekipe, što je dovelo do nervoze svih aktera i čak 4 dosuđene tehničke greške.
U predigri ove utakmice u Boru je odigrana i utakmica između vodeće ekipe Mladost iz Zaječara i „Vukova“ iz Merošine. Zaječarci su bili domaćini u borskoj hali jer hala u Zaječaru nije bila spremna za odigravanje utakmice. Mladost je opravdala ulogu favorita i ubedljivom pobedom 92:66 zadržala prvo mesto na tabeli.
Share
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.