Za probleme u Boru nije kriv samo jedan čovek

Izvor: MC Bor, 04.Dec.2013, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za probleme u Boru nije kriv samo jedan čovek

Bor, 04.12.2013.  Autor:  B.F.
Konferencija za novinare SRS Bor
Insajder je samo načeo priču o problemima i posebno zloupotrebama u RTB Bor i eventualnim krivcima za bahato trošenje državnih para, tek će se saznati istine i naći ćemo se u čudu šta nas je snašlo. Za takvo neprijatno stanje nije kriv samo jedan čovek, tu je najmanje sto ljudi iz tog opštinsko-basensko-državnog tima. I država je bila po strani, što je neverovatno. Čim je ta političko-privredna ekipa stgla na vlast pre četiri godine počela je nazakonito da se ponaša. Na primer, na parking prostoru u centru grada napravljeno je dečje igralište, mnoge nezakonite radnje nisu dopirale do javnosti. Bahatost vlasti tek ćemo skupo platiti. Dolaze novi lokalni izbori, započeće tortura političara iz Beograda, suočićemo se sa dodatnom korupcijom, stiže preteška godina. Danas u skupštinskim klupama sede odbornici koji nisu sigurni ni kojoj partiji pripadaju. I to je proizvod bahate vlasti koja će morati da podnese račune. Ovo je rekao na konferenciji za novinare Branislav Rankić, predsednik SRS Borskog okruga.
Zanimljivo je da niko od novinara nije imao pitanja, činilo se da je svima sve kristalno jasno. Sem lokalnih medija, konferenciji je prisustvovala i ekipa zaječarske TV Best.

Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.