Uručena priznanja borskim višestrukim davaocima krvi

Izvor: Bor030.net, 11.Maj.2021, 15:46

Uručena priznanja borskim višestrukim davaocima krvi

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, u saradnji sa predstavnicima gradske organizacije Crvenog krsta i aktivom Dobrovoljnih davaoca krvi grada Bora, uručio je priznanja višestrukim dobrovoljnim davaocima sa teritorije grada koji su humanost na ovaj način pokazali 50, 75 ili 100 puta. Među nagrađenima i Dragan Pejić koji je krv dao 142 puta. Bor je u prethodnih […] The post Uručena priznanja borskim višestrukim davaocima krvi appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Višestrukim dobrovoljnim davaocima krvi u Kruševcu uručena priznanja

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 11:50

Povodom Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi juče su na svečanosti organizovanoj u Kruševačkom pozorištu uručena priznanja davaocima koji su do sada dobrovoljno dali krv 35, 50, 70 i 100 puta, dok je Kruševačkom pozorištu dodeljena plaketa "Široko srce"..."Danas želimo da iskažemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.