Uhapšen zbog zlostavljanja i mučenja invalida

Izvor: TimockeVesti.net, 11.Dec.2013, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog zlostavljanja i mučenja invalida

Borska policija uhapsila je B. S. (1985.), državljanina Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda i zlostavljanje i mučenje, na štetu V.S. (1967.) iz Bora.
Koristeći nemoć oštećenog, s obzirom na to da se radi o osobi sa invaliditetom,  osumnjičeni V. S. je, od maja do decembara tekuće godine, zlostavljao i primoravao na vršenje radnji koje vređaju ljudsko dostojanstvo sve do 9. decembra kada  mu je naneo tešku telesnu povredu.
Nakon saslušanja Osnovnog javnog tužioca, B. S. je određen pritvor u trajanju do 30 dana.
Izvor MC BOR

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Crnogorac zbog višemesečnog zlostavljanja i mučenja invalida!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2013

Zbog zlostavljanja teškog invalida V.S. (46) iz Bora, policija je uhapsila B.S. (28) iz Crne Gore. B.S. je živeo u stanu V.S. kao podstanar, ali ga je prislio da taj stan proda, nakon čega su prešli da žive u kući u selu kraj Bora, gde je mučenje nastavljeno

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.