USPEH KICK-BOKS KLUBA „BOR“ NA PRVENSTVU SRBIJE U DISCIPLINI K1 U NOVOM SADU

Izvor: TimockeVesti.net, 12.Mar.2024, 17:00

USPEH KICK-BOKS KLUBA „BOR“ NA PRVENSTVU SRBIJE U DISCIPLINI K1 U NOVOM SADU

Novi Sad, 12. mart – U sportskoj dvorani SPENS u Novom Sadu održano je Prvenstvo Srbije u kik-boksu u disciplini K1, a najuspešniji klub bio je Kick-boks klub „Bor“.
Na ovom prestižnom državnom šampionatu, takmičilo se više od 200 boraca, a zlatnim medaljama u seniorskoj konkurenciji okitili su se Boban Nikolić (do 57kg), Damir Sejdija (do 60kg), Bogdan Drašković (do 63,5kg), Uroš Nešković (do 67kg) i Lazar Stupar >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << (do 71kg).
Titule šampiona Srbije u ženskoj konkurenciji osvojile su Zorana Nikolić (do 48kg) i Valentina Keri (do 65kg).
Gledaoci su imali priliku da prisustvuju velikom broju vrhunskih i uzbudljivih borbi, a novi selektor našeg državnog tima, Siniša Vladimirović, bio je izrazito zadovoljan prikazanim.
– Moram da priznam da ću biti na teškim mukama da selektiram tim za predstojeća velika takmičenja, posebno u konkurenciji juniora. Prikazana je izvanredna borbenost i velika spremnost svih takmičara. Borbe su zaista bile dobre i kvalitetne. Viđena je zdrava, ali oštra konkurencija koja će sigurno doprineti podizanju kvaliteta. Očigledno je da se poslednjih tri, četiri meseca veoma dobro radilo po klubovima i to sve može da nas raduje – zaključio je Vladimirović za Sporski Žurnal.
Za pomoć u organizaciji takmičenja, posebnu zahvalnicu od predsednika Kik-boks saveza Srbije Duška Basraka dobio je pokrajinski sekretar za sport Dane Basta, kao i Ognjen Cvetićanin.
Takođe, posebno priznanje za dugogodišnji uspešan rad uručeno je i doskorašnjem selektoru reprezentacije Srbije, Srđanu Raduloviću, kao i jednom od pionira ovog sporta u našoj zemlji, Mići Jotiću.
Članak USPEH KICK-BOKS KLUBA „BOR“ NA PRVENSTVU SRBIJE U DISCIPLINI K1 U NOVOM SADU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.