UBISTVO U BORU: Izrešetana žena na kućnom pragu

Izvor: Bor030.net, 21.Sep.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO U BORU: Izrešetana žena na kućnom pragu

Tridesetdevetogodišnja A. A. T. ubijena je noćas, oko dva sata posle ponoći, na pragu kuće u kojoj je stanovala u borskom naselju Zmajevo. Sumnja se da je nju sa više hitaca iz puške usmrtila A. O. (52) iz Bora, koja je kasnije uhapšena. Kako mediji saznaju, osumnjičena je noćas došla u kuću u kojoj je […] The post UBISTVO U BORU: Izrešetana žena na kućnom pragu appeared first on Bor030.net.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Bor: Ubila priju na kućnom pragu, pozvonila i opalila iz krateža

Izvor: Radio 021, 21.Sep.2018

Alenša Anzovski Turku (39) ubijena je noćas oko dva sata posle ponoći na kućnom pragu u Herderovoj ulici u borskom naselju Brezonik...Kako prenosi borski portal Istmedia, u nju je iz "krateža" ispalila više hitaca A.O. (52) koja se potom dovezla svojim kolima do policije i prijavila da je ubila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.