Izvor: Kolektiv.co.rs, 17.Sep.2018, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Pekingu potpisan ugovor o strateškom partnerstvu za RTB Bor

Ugovor vredan 1,46 milijardi dolara potpisao Antić U Pekingu je danas, 17. septembra, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, potpisan ugovor o strateškom partnerstvu Vlade Srbije i RTB-a Bor sa kineskom kompanijom „Zijin“. Ugovor je u ime srpske strane potpisao ministar rudarstva i energetike u Vladi Srbije Aleksandar Antić. –Danas je veliki i važan dan … Članak U Pekingu potpisan ugovor o strateškom partnerstvu za RTB Bor se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Povezane vesti

Siniša Mali potpisao pet sporazuma u Pekingu

Izvor: Danas, 17.Sep.2018

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali danas je u Pekingu potpisao pet sporazuma sa velikim kineskim kompanijama, navodi se u saopštenju Ministarstva finansija. Članak Siniša Mali potpisao pet sporazuma u Pekingu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.