Sportski centar pobednik borskog dela turnira “Igrajmo za šesnaest”

Izvor: Bor030.net, 14.Mar.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportski centar pobednik borskog dela turnira “Igrajmo za šesnaest”

Ekipa Sportskog centra pobednik je borskog dela tradicionalnog memorijalnog turnira u malom fudbalu “Igrajmo za šesnaest”. U finalnoj utakmici odigranoj u petak Sportski centar pobedio je ekipu Rudarsko-topioničarskog basena Bor 2:0 (1:0).

Turnir “Igrajmo za 16″ organizuje se u znak sećanja na šesnaestoro radnika Radio-televizije Srbije koji su poginuli tokom bombardovanja zgrade RTS-a.

Bor je >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << treći put bio domaćim jedne od kvalifikacionih grupa, a pobednik iz “grada bakra” dobio je pravo igranja na finalnom turniru u Beogradu.

U borskom delu turnira najbolja je bila ekipa Sportskog centra koja je u finalu savladala tim RTB-a 2:0. Oba gola u finalnoj utakmici postigao je Marko Terzić koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.

Meču za trofej prethodile su dve vrlo neizvesne polifinalne utakmice između Sportskog centra i Policijske uprave Bor, odnosno RTS-ovih dopisnika i RTB-a. Najbolji timovi su do međusobnog duela morali da se izbore boljim izvođenjem penala, na zadovoljotsvo nekoliko stotina gledalaca.

Sportski centar Bor: Srđan Anđelković , Dejan Mašić, Marko Cokić, Davor Čaurević, Nino Stojanovski, Dalibor Stanojević (kapiten), Miloš Stanojević, Nikola Krstić, Marko Terzić.

RTB Bor: Nikola Trailović (kapiten), Ivan Ivanov, Aleksandar Maletić, Milan Bulatović, Ivan Stanković, Ivan Vladić, Darko Stojanović, Dalibor Mirković, Nikola Ducić.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.