Saopštenje SSP: DOKLE ĆE BOR, UMESTO NAŠIH TALENATA,  DA PROMOVIŠE I  SKUPO PLAĆA „ZVEZDE GRANDA“ ?

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Avg.2022, 07:01

Saopštenje SSP: DOKLE ĆE BOR, UMESTO NAŠIH TALENATA, DA PROMOVIŠE I SKUPO PLAĆA „ZVEZDE GRANDA“ ?

Saopštenje Stranke slobode i pravde Bor objavljujemo u celini
Bor, 6. avgust – Dan rudara, šesti avgust je u Boru uvek obeležavan celodnevnim kulturnim programom, ali iz godine u godinu se ovaj bitan praznik sve više izvrgava ruglu.
Podilazi se najnižim ukusima, a izdvaje se ogroman novac za sadržaje koji su ispod svakog nivoa.
Pored mnogobrojnih talenata, i mlađih i starijih, koje Bor ima, plaćaju se i promovišu „Grand zvezde“ i predstavljaju kao najviši >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << domen kulturne politike grada.
Kultura, čiji budžet danas počinje sa nulom, prvi je i osnovni preduslov za uspeh bilo kakvih promena, kao što je kič, podignut na pijedestal vrhunskih kulturnih vrednosti, jedan od nosećih stubova tiranije.
Imeprativ kulturne politike grada mora biti promocija lokalnih umetnika i afirmacija talentovane dece koja postižu značajne rezultate. Dosta je prakse da u našu talentovanu decu ulažu samo roditelji, ukoliko su u mogućnosti, a da grad nakon par godina svojata i diči se njihovim uspesima.
Stranka slobode i pravde Bor

Članak Saopštenje SSP: DOKLE ĆE BOR, UMESTO NAŠIH TALENATA, DA PROMOVIŠE I SKUPO PLAĆA „ZVEZDE GRANDA“ ? se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor,   Zvezde granda

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.