Repertuar bioskopa „Zvezda“: „ČUDESNI SVET“ I „POKER FACE“

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Nov.2022, 12:57

Repertuar bioskopa „Zvezda“: „ČUDESNI SVET“ I „POKER FACE“

Bor, 30. novembar – Na repertoaru bioskopa „Zvezda” u periodu od 1. do 6. decembra naći će se animirani, sinhronizovani film „Čudesni svet” i triler „Poker Face”.
Nova sinhronizovana avantura “Čudesni svet” na repertoaru bioskopa “Zvezda” u 18 časova
SINOPSIS:
Legendarni Klejds su porodica istraživača čije su razlike pretile da sruše njihovu najnoviju i najvažniju misiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << 
Triler “Poker face” na repertoaru bioskopa “Zvezda” u 20 časova
SINOPSIS:
Krou igra Džejka, tehnološkog milijardera koji okuplja svoje prijatelje iz detinjstva na svom imanju u Majamiju za ono što se pretvara u igru pokera sa visokim ulozima. Prijatelji imaju odnos ljubavne mržnje sa domaćinom, glavnim igračem/planerom, i on je smislio razrađenu šemu osmišljenu da svima njima donese određenu pravdu. Međutim, Džejk ponovo razmišlja o svojoj strategiji kada njegovu vilu u Majamiju preuzme opasan osvajač čiji su se prethodni poslovi završili ubistvom i paljevinom.

Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 300,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu i cena ulaznice je 250,00 dinara.  Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.
Telefoni za informacije su sledeći:
– Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.
– Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat.
Članak Repertuar bioskopa „Zvezda“: „ČUDESNI SVET“ I „POKER FACE“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Poker Face

Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Nov.2022

Novi triler sa Raselom Krouom u glavnoj ulozi, „Poker Face“, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 1. decembra 2022. Popularni glumac (koji je i režirao film) igra tehnološkog milijardera Džejka, koji okuplja svoje prijatelje iz detinjstva na svom imanju u Majamiju. Skup se pretvara...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.