Izvor: MC Bor, 27.Mar.2013, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovne namirnice jeftinije za 10 odsto

Bor, Beograd, 27. mart
Izvor: Beta
Cene osnovnih životnih namirnica i kućne hemije koje će se naći u socijalnoj korpi, od 1. aprila biće niže u proseku za 10 odsto, najavio je ministar trgovine Rasim Ljajić.
Kako piše Blic, spiskove s artiklima koji će svim potrošačima biti ponudjeni po povoljnijim cenama do sada je Ministarstvu trgovine dostavilo šest velikih trgovinskih lanaca, a konačan spisak prodavnica i roba koji će moći da se kupuju na akciji Ministarstvo trgovine će objaviti narednih dana.
Ljajić je rekao da ovo tek početak akcije u kojoj su trgovci i proizvodjači pozvani da sami odrede koje će proizvode u svojim radnjama prodavati gradjanima po povoljnijim uslovima.
„Za sada je napravljen dogovor sa većinom trgovinskih lanaca i na osnovu toga već od 1. aprila potrošači će moći da kupuju jeftinije proizvode. To će biti samo početak jer će akcija i dalje biti otvorena“, rekao je Ljajić za Blic.
On je rekao da je ostalo da se isti dogovor napravi i s proizvodjačima koji su već počeli da se javljaju sa svojim listama proizvoda za koje su spremni da se odreknu marže, odnosno svoje zarade i da veruje da će i lista trgovaca u narednom periodu biti proširena.
Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Namirnice će biti jeftinije za 10 %

Izvor: GdeInvestirati.com, 27.Mar.2013

BEOGRAD - Spiskove sa svim artiklima koji će svim potrošačima biti ponuđeni po povoljnijim cenama do sada je Ministarstvu trgovine dostavilo šest velikih trgovinskih lanaca. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.