Nova školska godina u znaku reformi

Izvor: Bor030.net, 03.Sep.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova školska godina u znaku reformi

Za učenike osnovnih i srednjih škola danas je počela nova školska godina. Prema rečima ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladena Šarčevića ona će biti u znaku reformi. Borske osnovne škole bogatije su za oko 400 đaka prvaka, a nešto viši broj upisalo je srednje škole u našem gradu. Prema nastavnom planu i programu, prvaci […] The post Nova školska godina u znaku reformi appeared first on Bor030.net.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

POČELA ŠKOLSKA REFORMA U HRVATSKOJ: 8.000 đaka uči po eksperimentalnom programu ŠKOLA ZA ŽIVOT

Izvor: Kurir, 03.Sep.2018

ZAGREB - Za 472.000 hiljade učenika osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj jutros je počela nova školska godina, a najveća novost je početak eksperimentalne faze celovite školske reforme pod nazivom "Škola za život" za njih oko 8.000.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.