Nema pomeranja termina zimskog školskog raspusta

Izvor: Bor030.net, 01.Dec.2021, 19:51

Nema pomeranja termina zimskog školskog raspusta

Članica Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Darija Kisić Tepavčević saopštila je da je na današnjoj sednici tog tela doneta odluka da se školski raspust ne pomera i da ostaje od 31. decembra do 24. januara. Kisić Tepavčević […] The post Nema pomeranja termina zimskog školskog raspusta appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema pomeranja termina zimskog školskog raspusta

Izvor: Vostok.rs, 01.Dec.2021

 . Član Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Darija Kisić Tepavčević saopštila je da je na današnjoj sednici tog tela doneta odluka da se školski raspust ne pomera...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.