Najava rukomet: U nedelju dupli program od 18 i 20.30 časova

Izvor: MC Bor, 25.Sep.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava rukomet: U nedelju dupli program od 18 i 20.30 časova

25.septembar.Bor

U nedelju 27.septembra borski ljubitelji rukometa imaće priliku da gledaju dve prvenstvene utakmice.
U prvoj od 18.časova sastaće se ŽJRK BOR i Radnički iz Svilajnca u okviru drugog kola SUPER B lige. Ova utakmica je trebalo po rasporedu da se igra u Svilajncu ali je zbog radova u hali izvršena zamena domaćinstva.

Od >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << 20.časova i 30 minutau prvom kolu Prve regionalne lige -istok sastaće se ekipe ORK BOR i Jastrebac iz Blaca. Ovog vikenda su na programu utakmice koje su odložene prošle nedelje zbog grešaka u licenciranju ekipa.
Iz oba borska rukometna kluba pozivaju navijače da u što većem broju dođu na utakmicu i pruže podršku kako bi domaće ekipe ostvarile važne prvenstvene pobede.
Share

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

U ponedeljak prijateljska međunarodna kožarkaška utakmica između ŽKK BOR i danske ekipe STEVENSGADE iz Kopenhagena

Izvor: MC Bor, 25.Sep.2015

25.septembar.Bor. U ponedeljak 28. septembra u Boru će se održati prijateljska međunarodna utakmica između ženskih košarkaških ekipa ŽKK BOR i danskog prvoligaša STEVENSGADE iz Kopenhagena. Ova utakmica se igra u okviru priprema borskih košarkašica za novu prvoligašku sezonu. Meč će se...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.