Izvor: MC Bor, 15.Maj.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni uvid u Nacrt Prostornog plana Opštine Bor

Bor, 15. maj
Opština Bor oglasila je Javni uvid u Nacrt Prostornog plana Opštine Bor i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana opštine Bor na životnu sredinu. Javni uvid održava se od 9. maja do 10. juna ove godine. Nacrt Prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja biće izloženi na javni uvid svakog radnog dana od 7:30 do 14:30 časova u zgradi Opštine Bor ili na sajtu Opštine Bor (dokumenta). Javna prezentacija Nacrta i Izveštaja biće održane u petak 31. maja sa početkom u 12:00 časova u zgradi Opštine Bor. Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt i Izveštaj mogu dostaviti u pisanoj formi Opštinskoj upravi preko pisarnice, u toku trajanja javnog uvida.
Javna sednica Komisije za na kojoj će biti razmatrane dostavljene primedbe tokom javnog uvida biće održana po završetku javnog uvida, u utorak 25. juna, sa početkom u11:00 časova u zgradi Opštine Bor.
Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.