I slika i reč: „RADNIČKO – SPORTSKE IGRE“ NA BORSKOM JEZERU: SVI SU POBEDNICI

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Jul.2023, 16:17

I slika i reč: „RADNIČKO – SPORTSKE IGRE“ NA BORSKOM JEZERU: SVI SU POBEDNICI

Bor, 22. jul –  Kabinet generalnog direktora Srbija Ziđin Koper, u saradnji sa sindikatima, drugi put su danas u hotelu „Jezero” na Borskom jezeru organizovali radničke sportske igre. Kompanija je prvo sportsko nadmetanje među zaposlenima, podsetimo, organizovala oktobra 2020. Naredne dve godine „pobeđivala je“ korona i nije dozvolila da ova lepa manifestacija dosad postane tradicionalna.
„Radničke sportske igre 2023.“ okupile su oko 200 zaposlenih iz svih kompanijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << ogranaka, koji su imali priliku da se takmiče u devet disciplina: mali fudbal, košarka, kuglanje, pikado, stoni tenis, preferans, plivanje, pecanje i natezanje konopca. U ime organizatora, učesnike je pozdravio izvršni zamenik generalnog direktora Srbija Ziđin Koper Tang Kuangren.
Foto: I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper – Srbi i Kinezi podjednako vole fudbal, košarku, odbojku, stoni tenis i druge sportove. Imali smo prilike da se susrećemo na svetskim takmičenjima i tada smo se prijateljski ophodili jedni prema drugima. Obe države dele isti žar i interesovanje prema sportu, a zajedničko nam je i to da sportisti i sportistkinje iz naših zemalja postižu izvanredne rezultate na međunarodnim takmičenjima i čine oba naroda ponosnim. I Srbi i Kinezi vole svoje zemlje, sportsko nadmetanje, ne štede ni znoj ni suze koje ostavljaju na terenima. Iz tog razloga se poštujemo, imamo razumevanja i pružamo podršku jedni drugima. Zato verujem da će i tokom ovih sportskih igara svi učesnici pokazati snažan kolektivni, borbeni, prijateljski i takmičarski duh – rekao je Kuangren. Dodao je da se nada da će svi uživati u sportskim igrama i da će igrati pošteno, vodeći računa o svojoj i bezbednnosti drugih takmičara.
Foto: I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper – Nadam se i da će svi takmičari na terenu biti vedri i energični, da će sarađivati, biti puni samopouzdanja, da će vladati pozitivna atmosfera i da ćemo pokazati izuzetan duh kompanije Srbija Ziđin Koper. Prijavio sam se i ja za stoni tenis i radujem se prilici da kroz sportski okršaj razmenim tehniku i veštinu sa drugim učesnicima. I zapamtite, svi ćemo mi danas biti pobednici, bez obzira na plasman koji ostvarimo – poručio je izvršni zamenik generalnog direktora Srbija Ziđin Koper.
Srbija Ziđin Koper je za pobednike obezbedila novčane nagrade u vrednosti 8.000 dinara za prvo mesto, 5.000 za drugo, a 3.000 dinara za treće mesto.
Foto: I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper Foto: I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper Foto: I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper Foto: I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper Foto: I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper Foto: I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper G. Tončev Vasilić
Članak I slika i reč: „RADNIČKO – SPORTSKE IGRE“ NA BORSKOM JEZERU: SVI SU POBEDNICI se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.