I DANAS DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI U SREDNJIM ŠKOLAMA

Izvor: MC Bor, 07.Okt.2010, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I DANAS DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI U SREDNJIM ŠKOLAMA

Autor: Marija Jonović
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u borskim srednjim školama, započeta juče,  nstavljena je i danas. Od 9 do 14 sati ekipe Trasfuzije krvi, u saradnji sa ošpštinskim Crvenim krstom, nalaziće se u Tehničkoj i Ekonomsko-trgovinskoj školi.
- U Gimnaziji je juče 12 učenika dalo krv, a u Tehničkoj školi odazvao se 31 davalac tečnosti koja život znači. Odziv je bio veći, ali zbog zdarvstevnih razloga nisu svi mogli ponuditi krv. Važno je >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << da i danas, u obe škole, mogu da dođu i građani i daju krv za one kojima je najpotrebnija- rekao je za Medija centar Bor Atanas Stojčić, povernik opštinskog Crvenog krsta.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.