Dejan Mašić u Trajalu na putu ka prvoj ligi

Izvor: MC Bor, 19.Jan.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Mašić u Trajalu na putu ka prvoj ligi

Tekst: S.Ranđelović
Bor, januar 2018


Borski fudbaler Dejan Mašić, koji je u jesenjem delu prvenstva Srpske lige –  istok nosio dres Boljevačkog srpskoligaša Rtnja potpisao je ugovor sa liderom Srpske lige Trajalom iz Kruševca. Ovaj igrač je svoju fudbalsku karijeru sa pet godina započeo u „petlićima“ Bora, sa kojim je izborio plasman u srpsku ligu u sezoni 2014/2015, a zatim se posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << dobro poznatih problema u OFK Bor-u zarad nastavka karijere oprobao u Timočaninu iz Knjaževca i Rtnju iz Boljevca za koji je u jesenjem delu sezone postigao dva gola u srpskoj ligi i izborio plasman među 32 najbolje ekipe u Kupu Srbije, gde su zaustavljeni od šampionske ekipe Partizana.
U prolećnom delu prvenstva Srpske lige – Istok, ovaj 26-togodišnji fudbaler pokušaće da sa ekipom Trajala izbori plasman u Prvu ligu i time opravda svoj nesporni talenat i fudbalsko znanje stečeno u fudbalskoj školi nekadašnjeg prvoligaša Bora.
 

Pogledaj vesti o: Bor,   Kruševac

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.