Dan planete zemlje: KLIMA, INDUSTRIJA I LOKALNA ZAJEDNICA

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Apr.2023, 06:01

Dan planete zemlje: KLIMA, INDUSTRIJA I LOKALNA ZAJEDNICA

Bor, 21. april – Društvo mladih istraživača Bor povodom Svetskog dana planete Zemlje, u okviru programa Ekološki dani Bora organizuje javnu tribinu pod nazivom „KLIMA, INDUSTRIJA I LOKALNA ZAJEDNICA“. Ova tribina biće održana u ponedeljak, 24. aprila u Medija centru Bor (Tržni centar „Kocka“, ul. Kralja Petra I 23) sa početkom u 18 časova.
Svi zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << građani pozvani su da prisustvuju ovoj važnoj tribini, kako bi se informisali o značaju očuvanja životne sredine i kako bi doprineli zajedničkim naporima ka održivom razvoju.
Cilj tribine je da se razmotri odnos klimatskih politika, industrije i lokalne zajednice, kao i problematika klime i energije u javnim dokumentima lokalne zajednice. S obzirom na to da su ove teme od velikog značaja za održivi razvoj planete, tribina pružiće značajne uvide i informacije.
 
 
Članak Dan planete zemlje: KLIMA, INDUSTRIJA I LOKALNA ZAJEDNICA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Ekološki dani Bora: Tribina o klimatskim politikama, industriji i lokalnoj zajednici

Izvor: Bor030.net, 21.Apr.2023

Društvo mladih istraživača Bor organizuje u ponedeljak, 24. aprila u Medija centru Bor (Tržni centar „Kocka“) tribinu pod nazivom „Klima, industrija i lokalna zajednica“ povodom Svetskog dana planete Zemlje sa početkom u 18 časova. Tribina će biti održana u okviru programa Ekološki dani...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.