Borsko  jezero : Održan 6. Moto skup

Izvor: MC Bor, 14.Jul.2013, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borsko jezero : Održan 6. Moto skup

14.jul.Bor
Foto: Siniša Lađević
U organizaciji moto kluba “ Ist Bajkers“ održan je šesti skup motociklista na Borskom jezeru.

Na skupu  je učestvovalo više od hiljadu „Bajkera“ iz Srbije i inostranstva.Skup je zvanično otvoren u petak 12.jula u 12 časova , iako su mnogi učesnici počeli da pristižu još u četvrtak. Uz druženje i defile motora koji su izazvali veliko interesovanje , pogotovu mlađe populacije, gosti su mogli i da uživaju  u nastupima bendova „Predigra“ i „Sveti gral“
u petak, kao i „Rok bulevar“ ), „Krosroud“  i i AC/DC tribjut bend – „Bend X“ , koji su nastupili u subotu uveče.Organizovane su i tradicionalne Bajkerske igre koje sadrže takmičenja u Nadvlačenju konopca,obaranju ruku, ispijanju piva i bacanje gume u dalj. Gosti su napustili Borsko jezero u nedelju u popodnevnim časovima.


Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.