Borske rukometašice zaustavljene u polufinalu kupa

Izvor: Bor030.net, 12.Mar.2021, 22:17

Borske rukometašice zaustavljene u polufinalu kupa

Rukometašice Bora nisu uspele da se plasiraju u finale Kupa Srbije pošto su danas u Smederevu poražene od ekipe Jagodine rezultatom 31:19 (19:10).   Boranke su plasmanom među četiri najbolje ekipe ponovile prošlogodišnji uspeh, koji je ujedno i najbolji plasman u kupu u istoriji kluba. Prvi meč finalnog turnira najmasovnijeg domaćeg takmičenja u potpunosti je […] The post Borske rukometašice zaustavljene u polufinalu kupa appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor,   Jagodina

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Košarkaši Bora savladali Vrbas posle preokreta

Izvor: Bor030.net, 12.Mar.2021

Košarkaši Bora prekinuli su niz od tri poraza u prvenstvu pošto su danas u Vrbasu savladali istoimenu ekipu rezultatom 70:81 u četvtom kolu “plej-auta” Druge muške lige Srbije. Bor je sedmi sa skorom 3-7, dok je Vrbas poslednji bez pobeda i sa 10 poraza. Nisu borski košarkaši na najbolji način...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.