Bor: DRŽAO OPIJATE U KUĆI I NASRNUO NA POLICIJU

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Maj.2023, 21:19

Bor: DRŽAO OPIJATE U KUĆI I NASRNUO NA POLICIJU

Bor, 25. maj – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su V. S. (1993) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i sprečavanje ovlašćenog službenog lica u vršenju službene dužnosti.
Prilikom pretresa kuće u kojoj živi pronađeno je više od 1,9 kilograma amfetamina, 147 tableta ekstazija, revolver, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << /> V. S. se prethodno, kako se sumnja, vozeći „fijat“ oglušio o naređenje policije da se zaustavi, nastavio da vozi i pritom lakše povredio dvojicu policajaca, a zatim i oštetio dva automobila.
– Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Bor: DRŽAO OPIJATE U KUĆI I NASRNUO NA POLICIJU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.