Bojana Barović biografija

Izvor: Poznati.info, 12.Sep.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Barović biografija

Bojana Barović je slavna srpska lepotica koja je nekada bila član grupe “Models”, a posle spomenute grupe radila je kao voditeljka i oprobala se kao glumica u Los Anđelesu u Americi gde je glumila u seriji “How To Make It in America”.

Bojana Barović je rođena 1981. godine u mestu Novi Sad. Karijeru je počela kao manekenka >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << radeći kao model za agenciju “Fox”, a to je bio samo početak njene priče da se oproba i na drugim područjima.

U isto vreme dok se dokazivala kao manekenka Bojana je radila kao voditeljka, ali je isto tako probala i da peva. Posle velike karijere modela Bojana je krenula prema Americi i oprobala svoju sreću na televiziji HBO kanalu gde se još uvek emitira serija u kojoj glumi.

Bojana se poput ostalih poznatih osoba takmičila u rijalitiju “Survivor” na Filipinima, a posle kada se vratila sa putovanja obelodanila je da je u vezi sa pevačem Nikolom Rokvićem. Bila je u vezi sa košarkašem Pau Gasolom iz Španjolske, a mnoge novine su je dovodile u vezu sa Markom Miškovićem sinom Miroslava Miškovića.

Osim što je deo slavnog projekta u Americi Bojana je zaštitno lice za “Gilette” i “Blackberry”. Sada živi u Americi gde nastavlja da gradi svoju karijeru kao glumica.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.