Bogoljub Karić u subotu stiže u Srbiju!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogoljub Karić u subotu stiže u Srbiju!

Bogoljub Karić će u subotu 31. decembra oko podneva stići na beogradski aerodrom Nikola Tesla, ekskluzivno saznaje "Alo!"

Ovu informaciju potvrdio je za list i sam Bogoljub, koji s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će ponovo kročiti na tlo Srbije. Karić u Srbiju dolazi zbog svadbe ćerke Danice, koja će se 31. decembra udati za Vranjanca Nikolu Stoilkovića.

- Tačno je da dolazim u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << subotu, jedva čekam da se pojavim kod ćerke na venčanju! Posebno se radujem što ću se posle 12 godina vratiti u domovinu! - rekao je Karić za Alo!

Podsetimo, Bogoljub Karić od ponedeljka je slobodan čovek jer je Tužilaštvo za organizovani kriminal obustavilo istragu protiv njega, a Specijalni sud ukinuo poternicu koja je bila raspisana za njim na teritoriji Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Karićeva nevinost ili kako je poniženo pravosuđe u Srbiji

Izvor: Radio 021, 29.Dec.2016, 11:42

Bogoljub Karić sada bez ikakvog straha od hapšenja može da dođe u Srbiju pre kraja godine, kako je nedavno i najavio...Karić je još pre mesec dana rekao da će doći u Srbiju na svadbu svoje ćerke krajem decembra, a kako je potvrdio, dolazi u subotu na beogradski aerodrom u prepodnevnim časovima..."Jedva...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.