Zvanično otvaranje kupališne sezone na Lidu

Izvor: Studio B, 30.Jul.2010, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično otvaranje kupališne sezone na Lidu

Zvanično otvaranje kupališne sezone na Lidu počinje u nedelju, 1. avgusta.

Svečano otvaranje i polazak regate „Batajnički spust na Dunavu" zakazani su za 10 časova, od 17 do19 časova predviđen je revijalni program, a u 19 sati „Zemunska noć", druženje uz vatru i gitare.

Opština Zemun izdvojila je sredstva za postavljanje pontonskog mosta, a u saradnji sa „Zelenilom - Beograd" i „Gradskom čistoćom" uredila je čuvenu zemunsku plažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sportske terene i postavila binu, na kojoj će se održavati programi namenjeni najmlađima. O sigurnosti kupača brinuće obezbeđenje, dežurni lekar i ekipa od pet spasilaca, koji će dežurati svakog dana od 10 do 20 časova, a prelazak preko pontonskog mosta na plažu Lido za sve posetioce biće besplatan.

Opština Zemun do kraja septembra organizuje celodnevni turističko-rekreativni i multimedijalni program na plaži Lido. U okviru „Leta na Lidu", opština Zemun daće svoj doprinos u realizaciji manifestacije „Dani Dunava 2010" prigodnim kulturno-umetničkim programom i pratećom ugostiteljskom ponudom, uz organizaciju „Velike zemunske regate 2010" od Batajnice do plaže Lido. Cilj ove manifestacije jeste promocija rekreativnih, turističkih i ekoloških potencijala opštine Zemun, kao i afirmacija Dunava kao najznačajnije evropske plovne reke.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.