Završni radovi u Bulevaru kralja Aleksandra

Izvor: Studio B, 24.Avg.2010, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završni radovi u Bulevaru kralja Aleksandra

Bulevar sve više liči na ono što smo pre njegove rekonstrukcije gledali na slikama u planovima. Građani koji njime svakodnevno prolaze, kažu da je sve očiglednije da će Bulevar kralja Aleksandra biti među najlepšim ulicama u gradu.

Deo od Batutove do ulice Gospodara Vučića praktično je već završen. Raskrsnica sa Takovskom i Kneza Miloša asfaltirana je tokom noći, a završni sloj asfalta sada se izliva na parnoj strani Bulevara, od Ruzveltove do Stanislava Sremčevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zbog čega su zatvorene ostale poprečne ulice.

Ono što se sada radi na desnoj, od srede će se raditi na levoj strani Bulevara. Uslediće zatim završno šminkanje i otvaranje, prvog dana septembra. Moglo bi, dakle, da se kaže da sve ide po planu da nije onih koji svoja vozila parkiraju na još nedovršenim trotoarima i tako ih uništavaju.

Osim automobila štetu pričinjavaju i dostavna vozila, koja, kažu u Beokom servisu, staju gde stignu. Da nam i posle rekonstrukcije ne bi bila potrebna rekonstrukcija nadležni su još jednom zamolili građane za strpljenje. Još samo deset dana, pa će svi moći da parkiraju na za to predviđena i uređena mesta.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.