Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Nov.2019, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šlomo Minc i Itamar Golan u Kolarčevoj zadužbini

Legendarni virtuoz Šlomo Minc održaće koncert u Kolarčevoj zadužbini 19. novembra od 20.00 u pratnji pijaniste Itamara Golana. Posle trinaest godina, u organizaciji CEBEF-a, beogradska publika imaće jedinstvenu priliku da ponovo uživa u vanserijskom talentu ovog umetnika koji će izvesti kompozicije Debisija, Franka, Bramsa, kao i jednu autorsku kompoziciju, premijerno u Beogradu. „Moj izazov je … The post Šlomo Minc i Itamar Golan u Kolarčevoj zadužbini appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Nakon pet godina pauze, "DukaFest" ponovo u punom sjaju

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2019, 15:53

BANJALUKA - Nakon pet godina pauze, u organizaciji Akedemije umjetnosti u Banjaluci i Udruženja građana "Krov" u Gradskom pozorištu "Jazavac" od 21. do 24. novembra biće održano sedmo izdanje "DukaFesta", na kojem će banjalučka publika imati priliku da pogleda 47 studentskih filmova u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.